Пектин NH ILbakery 50 грам
Що ж можна приготувати на Пектін NH:
Можна робити фруктово-ягідні начинки в мусові та бісквітні тістечка та торти, начинки для макаронів, корпусні цукерки, мармелади, нейтральний гель, гласаж.
Важлива відмінність від простих пектинів – це гарне утримання вологи, що дуже важливо при розморожуванні. Утримує вологу навіть у рідинах з 20% сухої речовини у рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду лише у рідинах з 50%!
Термооборотність - незамінний фактор для нейтрального гелю і гласажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, тоді як простий пектин вимагає цукор і не має оборотності.
Не надає стороннього запаху та смаку готовим виробам.
Нейтральний гель виходить прозорий без явного відтінку.
склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Вага: 50 грам