Мобільний: +380636306513 (viber); +380997536525; +380972911211
Адреса: м. Одеса вул. Б. Хмельницького №70 ДОМОФОН №1
Графік роботы: Понеділок – Субота з 10:00 до 19:00; Неділя з 11:00 до 17:00
Кошик порожній
У кошику товарів: 0
Головна > ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТОРТІВ > Пектин NH ILbakery 50 грам

Пектин NH ILbakery 50 грам

В наявності
Що ж можна приготувати на Пектін NH:
Можна робити фруктово-ягідні начинки в мусові та бісквітні тістечка та торти, начинки для макаронів, корпусні цукерки, мармелади, нейтральний гель, гласаж.
Важлива відмінність від простих пектинів – це гарне утримання вологи, що дуже важливо при розморожуванні. Утримує вологу навіть у рідинах з 20% сухої речовини у рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду лише у рідинах з 50%!
Термооборотність - незамінний фактор для нейтрального гелю і гласажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, тоді як простий пектин вимагає цукор і не має оборотності.
Не надає стороннього запаху та смаку готовим виробам.
Нейтральний гель виходить прозорий без явного відтінку.

склад: пірофосфат натрію, фруктоза, фосфат кальцію, пектин.
Вага: 50 грам